Co znamená možnost Zapamatovat si mě?
Když si aplikaci OdySight Care otevřete, objeví se výzva k zadání čtyřciferného hesla. To je heslo, které jste si nastavili při prvním použití aplikace.

Tlačítkem Zapamatovat si mě si můžete heslo uložit. To znamená, že heslo nebudete muset při každém přihlášení do OdySight Care znovu zadávat; místo toho můžete jednoduše kliknout na Přihlásit.
Pokud jste své heslo ztratili, můžete si pročíst článek Ztratil/a jsem heslo.