Čo je to možnosť Zapamätať si ma?
Po otvorení aplikácie OdySight Care sa zobrazí výzva na zadanie 4-miestneho hesla. Toto je heslo, ktoré ste nastavili pri prvom použití aplikácie.

Vďaka tlačidlu Zapamätať si ma môžete toto heslo uložiť. To znamená, že nebudete musieť zadávať svoje heslo pri každom prihlásení do služby OdySight. Namiesto toho môžete jednoducho kliknúť na tlačidlo Prihlásiť sa.
Ak ste zabudli heslo, môžete si prečítať článok Nepamätám si heslo.